Me & You | Ilustratie personalizata

200,00 lei270,00 lei

SKU: N/A
Stoc: In Stock

Me&You

Golește

Ilustratie personalizata „Me & you”

Ilustratiile personalizate ofera o modalitate creativa de a celebra momente, ocazii speciale si amintiri. Daca doriti sa surprindeti o persoana draga cu un cadou inedit sau sa va exprimati personalitatea, ilustratiile  personalizate sunt solutia perfecta.

Ele pot fi folosite in diverse scopuri, cum ar fi cadouri pentru aniversari, nunti sau ca o forma de exprimare personala.

In aceasta ilustratie personalizata pozitia personajelor ramane la fel ca in exemplele din galerie insa se modifica urmatoarele elemente:

  • culoare ochi
  • culoare par
  • par facial
  • articole de imbracaminte specifice
  • se poate adauga fundal

Cum se comanda?

Dupa plasarea comenzii, trimiteti un mail cu detaliile modificarilor pe adresa de mail contact@rueatelier.ro. Pentru o asemanare mai mare ne ajuta sa primim si o fotografie cu persoanele care urmeaza sa fie ilustrate.

Ofera-ne informatii despre preferintele, interesele sau orice elemente specifice care sunt relevante ilustratiei.  Fie ca este vorba despre culori preferate, simboluri semnificative sau obiecte dragi, ne asiguram ca fiecare ilustratie este unica si reflecta autentic personalitatea si povestea voastra.

Ilustratia este insotita de o rama de lemn natur cu protectie de plastic.

Timp de executie:

4-6  zile Ilustratie minimala

5-7 zile Ilustratie + fundal

Dimensiune: 18×24 cm

Ilustratiile Rue Atelier sunt realizate strict pentru utilizarea in scop personal. Pentru utilizari comerciale contactati-ne la contact@rueatelier.ro

Model

Ilustratie minimala, Ilustratie + fundal

There are no reviews yet.

Be the first to review “Me & You | Ilustratie personalizata”

Adresa ta de email nu va fi publicată.