Invitatie de nunta digitala | tip postcard

380,00 lei

Stoc: In Stock

Invitatiile personalizate sunt create pentru a va transmite povestea intr-un mod autentic. De la alegerea culorilor preferate pana la adaugarea detaliilor care definesc relația voastra, fiecare invitație devine o expresie a personalitatii si povestii voastre. Avem grija ca fiecare detaliu sa fie conceput cu atentie pentru a va oferi o experienta cu adevarat personalizata. Acest …

Invitatiile personalizate sunt create pentru a va transmite povestea intr-un mod autentic. De la alegerea culorilor preferate pana la adaugarea detaliilor care definesc relația voastra, fiecare invitație devine o expresie a personalitatii si povestii voastre.

Avem grija ca fiecare detaliu sa fie conceput cu atentie pentru a va oferi o experienta cu adevarat personalizata.

Acest design este realizat pe o singura fata si va fi livrat in format digital la dimensiunea dorita.

Timp de executie: 4-5 zile

 

Cum se comanda?

Dupa plasarea comenzii pe site, trimiteti un mail la adresa  contact@rueatelier.ro cu ce ati dori sa includem in ilustratie.

Ofera-ne informatii despre preferintele sau interesele personajelor sau orice elemente specifice care sunt relevante ilustratiei.  Fie ca este vorba despre culori preferate, simboluri semnificative sau obiecte dragi, ne asiguram ca fiecare ilustratie este unica si reflecta autentic personalitatea si povestea voastra.

Pentru o asemanare mai mare ajuta atasarea a doua, trei fotografii cu persoanele care urmeaza sa fie ilustrate. Cu ajutorul acestora se va crea o schita, urmand mai apoi sa ajungem impreuna la varianta finala.

Dupa ce ilustratia finala a fost aprobata veti primi pe mail varianta digitala.

Plata pentru acest produs se face prin transfer bancar/ plata cu cardul.

Ilustratiile Rue Atelier sunt realizate strict pentru utilizarea in scop personal. Pentru utilizari comerciale contactati-ne la contact@rueatelier.ro

There are no reviews yet.

Be the first to review “Invitatie de nunta digitala | tip postcard”

Adresa ta de email nu va fi publicată.