Ilustratie personalizata minimala

200,00 lei720,00 lei

SKU: N/A
Stoc: In Stock

Ilustratie personalizata minimala

Golește

Ilustratie personalizata minimala

Ilustratiile personalizate ofera o modalitate creativa de a celebra momente, ocazii speciale si amintiri. Daca doriti sa surprindeti o persoana draga cu un cadou inedit sau sa va exprimati personalitatea, ilustratiile personalizate sunt solutia perfecta.

Ele pot fi folosite in diverse scopuri, cum ar fi cadouri pentru aniversari, nunti sau ca o forma de exprimare personala.

Include rama din lemn natur cu protectie de plastic

Timp de executie: 7-9 zile

Cum se comanda?

Dupa plasarea comenzii pe site, trimite un mail la adresa  contact@rueatelier.ro cu ce ai dori sa includem in ilustratie.

Ofera-ne informatii despre preferintele sau interesele personajelor sau orice elemente specifice care sunt relevante ilustratiei.  Fie ca este vorba despre culori preferate, simboluri semnificative sau obiecte dragi, ne asiguram ca fiecare ilustratie este unica si reflecta autentic personalitatea si povestea voastra.

Pentru o asemanare mai mare ajuta atasarea a doua, trei fotografii cu persoanele care urmeaza sa fie ilustrate. Cu ajutorul acestora se va crea o schita, urmand mai apoi sa ajungem impreuna la varianta finala.

Ilustratiile Rue Atelier sunt realizate strict pentru utilizarea in scop personal. Pentru utilizari comerciale contactati-ne la contact@rueatelier.ro

 

Numar personaje

1 personaj, 2 personaje, 3 personaje, 4 personaje, 5 personaje

Numar animale

0 animalute, 1 animalut, 2 animalute, 3 animalute, 4 animalute, 5 animalute

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ilustratie personalizata minimala”

Adresa ta de email nu va fi publicată.