Happily ever after

280,00 lei350,00 lei

SKU: N/A
Stoc: In Stock

And they lived happily ever after…

Golește

Ilustratiile personalizate ofera o modalitate creativa de a celebra momente, ocazii speciale si amintiri. Daca doriti sa surprindeti o persoana draga cu un cadou inedit sau sa va exprimati personalitatea, ilustratiile personalizate sunt solutia perfecta.

Ele pot fi folosite in diverse scopuri, cum ar fi cadouri pentru aniversari, nunti sau ca o forma de exprimare personala.

Ilustratie disponibila in doua variante:

  • Varianta digitala – va fi trimisa pe mail in format pdf (aceasta nu va fi livrata in format fizic)

Timp de executie:  4-6  zile

  • Varianta print – ilustratie inramata (rama din lemn natur cu protectie de plastic)

Timp de executie: 7-9 zile

Dimensiune print : 18×24 cm

Cum se comanda?

Dupa plasarea comenzii pe site, trimite un mail la adresa  contact@rueatelier.ro cu ce ai dori sa includem in ilustratie.

Ofera-ne informatii despre preferintele sau interesele personajelor sau orice elemente specifice care sunt relevante ilustratiei.  Fie ca este vorba despre culori preferate, simboluri semnificative sau obiecte dragi, ne asiguram ca fiecare ilustratie este unica si reflecta autentic personalitatea si povestea voastra.

Pentru o asemanare mai mare ajuta atasarea a doua, trei fotografii cu persoanele care urmeaza sa fie ilustrate. Cu ajutorul acestora se va crea o schita, urmand mai apoi sa ajungem impreuna la varianta finala.

 

Ilustratiile Rue Atelier sunt realizate strict pentru utilizarea in scop personal. Pentru utilizari comerciale contactati-ne la contact@rueatelier.ro

 

Model

Ilustratie digitala, Ilustratie print

There are no reviews yet.

Be the first to review “Happily ever after”

Adresa ta de email nu va fi publicată.