LIVRARI

Momentan livrarile se fac doar in Romania. Livrarile se fac prin Urgent Cargus sau Sameday  si dureaza intre 2-4 zile lucratoare

​Va rugam sa va asigurati ca adresa de livrare este corecta atunci cand finalizati comanda. Aceasta nu poate fi redirectionata odata ce a fost trimisa. Coletele se trimit in maxim 48 de ore de cand au fost primite comezile (exceptie fac ilustratiile personalizate).

RETURURI

In cazul in care doriti sa returnati produsele comandate, va rugam sa o faceti in termen de 5 zile lucratoare din momentul in care ati primit comanda. Prousele trebuie inapoiate in ambalajul lor original.

Va vom anunta pe email informatii despre rambursarea banilor. Atentie, nu se ramburseaza costurile de livrare!

​Dupa finalizarea produselor personalizate acestea nu se pot returna.

PRODUSE DETERIORATE

Daca produsele au fost deteriorate in timpul transportului va rugam sa ne conactati la adresa de email  in 24 de ore de la primirea coletului. Recomandarea noastra e sa verificati produsele imediat dupa primire.

Pot sa imi anulez comanda inainte de a fi trimisa?

Da, comenzile pot fi anulate pana in momentul in care acestea au fost trimise. Daca doriti sa anulati o comanda va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil pentru a putea modifica statusul comenzii.

Va multumim pentru intelegere!